woensdag 10 september 2008

halfweg week


Ik ben net terug van het centrum. Daar hebben we een meegedaan aan een quiz in Waxies (een pub). We weten niet of we gewonnen hebben of niet, want de rest van de meisjes wou niet meer wachten tot na de voetbal (dan pas gingen ze de uitslag bekend maken). Maar garantie zijn we gewoon gewonnen ;). Daarna terug bergop richting ASB. Daar nog effe Klubben binnengegaan met Ingrid: Portugal-Denmark. Het was 0-0 toen we daar zijn vertrokken. En als ik op mijn vrouwelijke intuitie moet afgaan: denemarken is nog slechter dan België qua voetbal :).
Nu ben ik net gewassen, tanden gepoetst,... klaar om in bed te kruipen! Maar natuurlijk niet voor ik nog een aflevering van het een of ander heb gekeken! Kheb morgen toch geen les, dus uitslapen :).
tot morgen ofzo!

endu tre maneder! (og ti dage)

oja, vandaag heeft er een japans meisje voor ons sushi gemaakt: suuuuuuuuuper lekker!

dinsdag 9 september 2008

daar is de zon weer!


Goeiemiddag!
Deze morgen rond 9 uur werd ik wakker. Daarna sportkleren aangetrokken en gaan joggen in het park. Was super fijn, want het zonneke scheen (en schijnt nu trouwens nog). Ja, ge moet daar van profiteren dan, want dat komt ge niet elke dag tegen hier! Het weer in Denemarken is echt heel vreemd.
Zoals gisteren: we gingen iets drinken met de meiskes int stad. Dus zeide: tegen 8 uur vertrekken we met de fiets. Om 5 voor acht nog niks regen, om 8 uur natuurlijk vollenbak regen. Dus wij nat aangekomen int centrum. Daar bij zo'n verwarmingsellement ne goeie warme choco gaan drinken. En het bleef maar regenen... Van de moment dat het stopte met regenen zijn we naar onze fiets gespurt en zijn we zo snel we konden naar huis gefietst. (en ge moet weten dat van het centrum naar huis ccccoonnnssttaaannntt bergop is, dus we waren kapot!) Daarna voelde ik mij wel weer fris en herboren en was ik helemaal nog niet moe om te gaan slapen.
Sewes ga ik met Mathilde (meisje van Brussel) naart stad. Daar gaan we een bankrekening openen, aangezien dat toch gratis is. Gaat me een beetje transactiekosten minder kosten.
Zo, ik zal is mijn schoenen aandoen en vertrekken.
dag dag dag!

zondag 7 september 2008

sunday!

Sunday en er was zon vandaag! Deed nog eens deugd om van de zon te kunnen genieten.
Deze morgen beetje uitgeslapen en daarna beetje tv gekeken. Rond 1 uur zijn we met 5 meisjes naar de Bilka geweest. Dat is een groot warenhuis waar ge echt ALLES kunt kopen. Iemand had een stijltang nodig, dus ginder gingen we dat absoluut wel vinden.
Daarna beetje Weeds zitten kijken bij Sara thuis. Twas een relaxed dagje vandaag. Kheb nu zelfs al mijn gezellige zachte joggingbroek aan. Klaar om sewes tv te kijken :). Morgen weer opstaan om 7.15 woooooow, veel te vroeg eh! Maar om 9.40 zit mijn lesdag er dan weer op. Dus heb nog een hele dag om vanalles te doen.
Kben klaar om mij in de zetel te settelen!
Trouwens: vandaag heb ik suuuuuuuuuuper lekker gekookt :). EN ik heb ontdekt dat sojasaus ECHT wel lekker is!