dinsdag 16 december 2008

En toen waren er nog maar vijf...

Hier ben ik weer! Waarschijnlijk gaat het één van de laatste keren zijn voor ik terug in Veerle ben. Raar he! Nog 2 examens te gaan, nog plannen om te gaan kerstshoppen, nog feestjes (welgeteld 2), nog schaatsen, nog samen kerstdiner hebben,... en dat allemaal in 5 dagen! Tja, plannen en organiseren noemen ze dat dan :).
Morgen heb ik examen finance. Normaal gezien moet dat lukken. Maaaaaar dan...op donderdag om half twaalf: ik durf zeggen dat het tot nu toe mijn eerste examen is waar ik zoveel schrik voor heb. En daar zijn goede redenen voor ;). 1)telt maar liefst 10 credits; 2)ik moet mij paper voorstellen voor een jury; 3)ik moet mijn boek van management accounting van het begin tot het einde kennen; 4)ik ga best veel zenuwen hebben want het is mijn eerste echte mondeling! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dus begin uw duimen al maar te pijnigen.
Voor de rest alles goed hier. Ik zit nog altijd op mijn gemak op mijn kamertje, dat ondertussen wel heel gezellig is geworden: papieren overal op de grond, was op stoelen en eveneens op de grond, borden en tassen die staan te wachten op hun afwas,... en vooral ik erin:gezellig in pyjama :). Oh ja, mama, mijn pyjama broek is gescheurd omdat ik iets te hard aan het stretchen was, dus ik ga ze hier in de vuilbak smijten. sorry! :)
En dan nu tijd om terug te gaan studeren!
bye belgium!