woensdag 29 oktober 2008

nog twee nachtjes!

Jaja, nog twee nachtjes en mijn gezinnetje komt op bezoek!!! wooooow, ik word er zenuwachtig van als ik er aan denk. Ik ga een uur buiten in de koude staan denk ik, want ik wil ze zien aankomen met de auto, dan zie ik nog is een belgische nummerplaat na twee maanden.
Mijn lijstje van 'wat mee te brengen naar Denemarken' is ondertussen redelijk uitgebreid geworden, maar geen probleem voor mama eh, die regelt dat allemaal! Ik kijk er wel naar uit hoor, om hier een vers gebakken brood van mama te eten. HOo, dat gaat smaken seg!
De afgelopen dagen:
Zaterdag heb ik door de dag mijn was gedaan en 's avonds was ik uitgenodigd op een etentje bij Anne-Laurence. Haar twee broers kwamen op bezoek en ze wou dat we er allemaal bij waren. Het was super gezellig. En ook deze keer had ze apple-crunch gemaakt. Manneke manneke, daar heb ik mij weer goed mee gevuld. Zo lekker dat dat is! PLUS, het doet me herinneren aan de tijd dat mama het maakte 's morgens vroeg voor ik en Sam naar school vertrokken. Eerst lustte ik de appeltjes niet, want die waren veel te plat naar mijn goesting, dus at ik alleen het lekkerste bovenste gedeelte (het zoetste dus :) ), maar na een tijdje kon ik me toch ook wel in de appeltjes vinden. En jaja, nu ben ik er volledig verzot op! Om middernacht ofzo was ik dan terug thuis. Toen ben ik in bed gekropen en in een diepe slaap gevallen...
Zondagochtend DACHT ik om 10 uur op te staan. Maar dat viel tegen toen ik mijn laptop opzetten... Het was geen 10 uur maar nog maar 9 uur! Natuurlijk compleet vergeten dat het winteruur werd. Dat werd dus een lange dag...
De hele dag aan mijn report voor Pepsi Bottling Group gewerkt, waardoor ik het nu kots kots beu ben! Dat dat ding maar snel in orde is!
Zondagavond heb ik nog wat series gekeken op de laptop, gezellig in mijn bedje. En toen was het weekend weer om...
Op maandagmorgen om 7.20 uur (en ik mag nog van geluk spreken dat ik zo dichtbij woon) ging de wekker weer af. AAAWWWW, weer pijnlijk! Om 8 uur begon management accounting. De les op zich viel goed mee, ook al was ik nog steeds tamelijk moe. Na de les gingen ik en Tanya verder werken aan ons groepswerk (het report). Jaja, WEEEEEEERRR aan dat groepswerk werken. Van 10 uur tot 3 uur hebben we daar dan aan gewerkt en nu is dat nog niet af seg! Miljaar! Ik moet precies een beetje meer geduld hebben. Al maar een geluk dat ik zo een goeie groep heb, die doen echt hun best! Maar het is wel een uitzondering denk ik. Mijn vrouwelijke groepsgenoot is een vrouw van in de dertig, heeft twee kindjes (meisjes van 8 en 11). Niet dat je zoiets snel op universiteit tegenkomt eh... Dus ja, ik heb wel een beetje sjans.
Daarna had ik weer les, economics II. Wat was dat een lachertje! Die prof weet echt compleet niet waar hij mee bezig is eh. Aléja, hij zal er wel iets van weten, maar het kunnen uitleggen: gene bal! Ik heb dan ook niks genoteerd, want van wat hij zei was misschien 0,0002 % juist. Gelukkig dat we daar een goed boek voor hebben waar ik uit kan leren.
Na de les ben ik rechtstreeks doorgegaan naar Mathilde, haar ouders zijn hier in Arhus en ze nodigde ons uit om een hapje te komen eten en vooral om een kriekske te komen drinken :). Maar ik had meer zin in een glaasje rosé, dus heb ik samen met haar mama aan de wijn gezeten. Ze kreeg het al snel warm...was grappig! Toen in de koude naar huis gefietst (en ik kan u 1 ding zeggen: bergaf tegen 30 per uur is nog eens 100022 keer kouder!)en in mijn bed gekropen.
Dinsdagmorgen moest ik op tijd opstaan, want ik moest nog een les voorbereiden. Het was voor de tutorial van economics. Dat zijn de andere lessen van economics II, maar die krijgen we van een vrouw (waar ik in het verleden al wel van verteld heb). Deze keer gaf ze echt super goed les, ze legde alles goed uit,... Ik benhet dan na de les ook tegen haar gaan zeggen. hihi :) Ze apprecieerde het wel denk ik. Super onzeker mens dat niet wist hoe ze ons moest aanpakken, dus content was ze wel hoor, toen ik het haar vertelde dat het super goed was deze keer. (Effe voor de duidelijkheid, het is nog een jonge vrouw :) )
Voor de rest ben ik gistere enorm moe en ziekerig geweest. Hoofdpijn, keelpijn,... noem maar op. Ik had het allemaal! Dus een halloweenfeestje in Studenterhus zat er voor mij niet in. Jammer maar helaas!
MAAR vandaag voel ik mij stukken beter, dus ik ben er zeker van dat ik straks helemaal klaar ben voor de karaoke! We gaan eerst met ons huis pannenkoeken eten en een glaasje wijn drinken en daarna gaan we allemaal samen naar de karaoke downtown. Denk wel dat het super fijn wordt. Het zijn alleszins geen verlegen mensen die niet willen zingen, integendeel... Martin moeten we af en toe bij de micro vandaan halen, wil iemand anders ook een kans hebben om te zingen :).
Zo, ik ga er is invliegen, vandaag staat Finance op mijn programma om te leren. Om 15.40 heb ik aspects of Denmark en dan zit de lesdag er weer op!