dinsdag 25 november 2008

het is weer veel te laat


Half twaalf en ik ben nog wakker. Op zich niet zo erg, maar het gedacht dat ik er morgenvroeg om 7.20 uit moet, maakt het net iets minder prettig! Het gaat weer met dikke wallen ontbijten zijn denk ik :).
Afgelopen weekend is het stilletjes geweest. Zaterdagavond ben ik met de hele bende naar Social Club gegaan. De sfeer was op en top daar! Volop kerst! Ik ben op een schappelijk uur naar huis gefietst en in mijn bed gekropen, want zondag was weer een volgende blokdag, jammer maar helaas!
Mijn exaampaper van aspects of Denmark is sinds deze avond af, ik ben er blij mee. Komt wel goed denk ik. Dus er is al enige zekerheid dat ik religie en wijsbegeerte mooi mag laten passeren. Wat een fijn gevoel :). Die andere drie vakken...dat is nog een grote vraag. Werk dat ik heb seg, pff! Ze geven hier les tot en met 12 december, MAAR ik zit wel met een exaam op 13, 17 en 18 december. Regelt dat maar is! Het is nu dus: vroeg opstaan, leren, les, leren, eten, leren, slapen. Gelukkige is er nog een weekend waar wat ontspanningsfeestjes in te vinden zijn :). Ook dit weekend staat er weer eentje op het programma. Wat was de naam alweer....hmm, vergeten. Iets met 'stars' allesinds.
Donderdag is er weer een wodkacantus, maar ik ga passen. Niet dat ik het niet leuk vond vorige keer, maar ik wil vrijdag in staat zijn om te leren, PLUS mijn allerliefste prof van finance heeft weer een les op 7 uur 's morgens gezet!! Dus ik kan maar beter uitgeslapen zijn.
Gisteren en vandaag zag het er ook niet anders uit: opstaan, les, leren, eten, leren slapen. OH, morgen NET iets anders: leren, leren, leren, eten, slapen :). Want ik heb geen les morgen. Verrukkelijk seg :).
Deze avond heb ik een forel klaar gemaakt die mama van thuis bij had. Ik moet zeggen: de keuken heeft het geweten dat er forel is in klaargemaakt. Ik denk dat je het nu nog altijd een beetje ruikt :). Maar swat, het heeft me gesmaakt! Samen met de bloemkool (eerste keer dat ik dat eet in 3 maanden, hij stond nu ook in promotie, vandaar :)) en de puree die ik had gemaakt, was het een lekker avondmaal.
Astrid van bij mij in de keuken is net super gelukkige in mijn gestormd: ze is sinds deze avond toegelaten om haar master in Australië te gaan doen. Hoe zalig is dat wel niet! Daar ga ik toch ook is over nadenken.... :). Gemiddelde temperatuur is daar 17 graden (naart schijnt). Dat is wat ik moet hebben :).
Maar goed, bedtijd!